woensdag, april 24, 2024
HomeJeugdvoetbalLeidsche Boys zet in op jeugd en verdere groei

Leidsche Boys zet in op jeugd en verdere groei

-

Voetbalvereniging Leidsche Boys zet zich binnenkort in op de jeugd. Onder leiding van Henny Noordervliet is er een jeugdcommissie geformeerd. De doelstelling is om op korte termijn (lees: volgend seizoen) het eerste jeugdteam te formeren.

Binnen de vereniging ligt inmiddels een concept jeugdplan klaar en is er een commissie samengesteld. De jeugdcommissie bestaat uit Henny Noordervliet, Kevin Landwaart, Joost Burgemeester, Erwin Koolen, Mike van Doesburg en Jordy Boutier. Ter voorbereiding zullen er diverse gesprekken gevoerd gaan worden met o.a. vrijwilligers, mogelijke sponsoren en diverse betrokkenen. Daarnaast zal er op korte termijn een actieve bijdrage geleverd worden aan het werven van nieuwe jeugdleden.

Uitgangspunten voor de jeugd zijn plezier in het spelletje. Winnen staat niet voorop, ook van verliezen leer je. Als vereniging zijnde is het steeds belangrijker om ook maatschappelijk betrokken te zijn. Leidsche Boys zal ook zorg te dragen voor een maatschappelijke functie. Diverse nevenactiviteiten zijn vermeld in het jeugdplan.

Dit plan is de basis voor de op te zetten jeugdafdeling binnen Leidsche Boys. De club aan de Vliet hoopt zo de komende jaren een verdere groei te bereiken waarin de jeugd een zeer prominente rol gaat spelen.

Heb jij interesse om bij Leidsche Boys te komen voetballen? Neem dan telefonisch contact op met Erwin Koolen (071-5310844 of 06-24849409) of Kevin Landwaart (06-14561429). Aanmelden via de website is ook mogelijk: www.vvleidscheboys.nl

Auteur: Jordy Boutier

Must Read