Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ron de Roode wordt de nieuwe trainer bij Meerburg

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

De geboren Leidenaar, Ron de Roode, neemt het stokje over van Nico van der Salm die twee seizoenen lang de hoofdmacht van Meerburg onder zijn hoede had. De Roode is 48 jaar en heeft zijn voetbaljeugd doorgebracht bij LV Roodenburg waarna hij een jarenlange carrière als profvoetballer bij FC Den Haag, Willem II en Telstar doormaakte. Ron was een snelle en technisch begaafde aanvaller en stond daarnaast bekend als een van de Leidse/Haagse matjes.

Na zijn profcarrière trainde Ron het Leidse LFC (nu fusieclub Boshuizen), Stompwijk, de A1 van UVS en de afgelopen seizoen weer Stompwijk, dat in dezelfde klasse uitkomt als Meerburg. Wij zijn er trots op dat Ron onze nieuwe hoofdtrainer is, heten hem van harte welkom bij Meerburg en verheugen ons op een prima samenwerking.

Namens het bestuur,
Cees de Rooij, Emiel Reijerse, Hennie Muller

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten