vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdagVierde klasseVierde klasse A zaterdag in het kort

Vierde klasse A zaterdag in het kort

-

Football Factory boekte de derde overwinning van het seizoen en lijkt de laatste plaats definitief te hebben afgedragen aan Warmunda. De zege van de jongste Leidse club was op zijn minst opvallend te noemen. Op bezoek bij SVOW werd flink huis gehouden: 0-7. Het was tot nu toe de grootste overwinning van de mannen van Pieter van Schie, die overigens zelf ontbrak, in het zesjarige bestaan.

Football Factory heeft in de loop der jaren zelf al flink wat oorwassingen gehad, maar dit keer werden de oren gewassen van Sport Vereniging Oude Wetering, officieel uitkomend in Weteringbrug. Met name Garry Person had het met vier goals op zijn heupen. De andere Leidse treffers kwamen op naam van Stefano Voltan, Mo Naciri en Sebastian Dingjan. Bij rust was het al 0-3.

VV Leiden kwam op voorsprong bij Haagse Hout na een eigen treffer van de thuisclub. Het flink gemankeerde VV Leiden moest daarna evenwel buigen voor de gastheer (2-1). Voor beide ploegen stond er weliswaar niets meer op het spel en bleven de respectievelijk achtste en zevende positie in tact. Haagse Hout heeft nu nog slechts twee punten achterstand op de formatie van Maurice Jansen.

FC Boshuizen boekte de fraaiste zege van het seizoen. In Noordwijkerhout werd nummer drie VVSB met 1-2 verslagen. Voor de geelpaarsen scoorde Rolf van der Raadt. Voor de volgelingen van Anouar Hamdi was het de vierde zege van het seizoen en de tweede triomf in 2014. Warmunda- DOSR eindigde in 0-3.

Van de duels tussen Woubrugge en UVS enerzijds en Hazerswoudse Boys en Leidsche Boys anderzijds volgen later op de dag uitgebreide verslagen. Na deze speelronde heeft Leidsche Boys in elk geval weer de beste papieren. De Vlietbewoners wonnen namelijk afgetekend met 0-3, terwijl UVS tot dezelfde cijfers kwam. Dit evenwel in het voordeel van een sterk spelend Woubrugge.

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read