zaterdag, april 20, 2024
HomeZaterdagVierde klasseWinst voor VV Leiden en Woubrugge, nederlaag Football Factory

Winst voor VV Leiden en Woubrugge, nederlaag Football Factory

-

Voor de tweede keer in vier dagen bleef VV Leiden aan de goede kant van de score. Na Blauw Zwart midweeks werd nu Warmunda verslagen. Football Factory kwam even verderop uit tegen Haagse Hout en kon de punten niet in eigen huis houden: 1-2.

In het Morskwartier evenaarde VV Leiden de grootste overwinningen tot nu toe. Thuis werd Football Factory met 6-0 verslagen en uit moest SVOW er al een keer met 0-6 aan geloven. Nu was het de beurt aan Warmunda om een oorwassing te krijgen. Rian Rosier was de aanjager bij de equipe van Maurice Jansen met drie treffers. De andere doelpunten kwamen op naam van Brahim Lakhal, Erik Bakker en Bjorn Siera.

In de Veen deelden DOSR en Hazerswoudse Boys de punten (2-2). Voor de thuisploeg scoorde Dave van der Zwet tweemaal, terwijl aan de kant van de ploeg van Manfred van den Bosch Justin Meijer tekende voor de 1-1 en Jeffrey Kastelein de 1-2 op zijn naam kreeg.

Woubrugge profiteerde van de puntendeling van Hazerswoudse Boys en steeg een plaatsje op de ranglijst. Daarnaast kwam VVSB weer volop in het zicht voor de formatie van Arie van Duijn. De punten werden opgehaald in Leiden bij FC Boshuizen door de groenwitten. Chris Verhoef en Ruud van der Star prikten gaten in de Leidse muur. Woubrugge staat nu voor cruciale weken om zich te verzekeren van een plek in de nacompetitie.

Van de wedstrijden UVS- Blauw Zwart en Leidsche Boys- VVSB volgt later een uitgebreider verslag.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read