Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jan Willem Wigt benoemd tot Algemeen Directeur van ADO Den Haag

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. ADO Den Haag heeft in haar vergadering van 9 juni 2015 Jan Willem Wigt, momenteel als lid van de Raad van Commissarissen belast met het dagelijks bestuur van de NV ADO Den Haag, per 1 juli a.s. aangesteld als algemeen statutair directeur van N.V. ADO Den Haag. Mr. Wang Hui, directeur van United Vansen en tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen, heeft dat vandaag bekend gemaakt.

,,Jan Willem Wigt is gevraagd omdat hij in onze ogen de juiste man op de juiste plaats is. Als Interim-directeur heeft hij dat de afgelopen periode bewezen. De Raad van Commissarissen heeft Jan Willem Wigt daarom gevraagd of hij beschikbaar is voor de functie van Algemeen Directeur. Hij heeft daarop bevestigend geantwoord. Hij zal gezien zijn aanstelling tot Algemeen Directeur per 1 juli a.s. terugtreden uit de Raad van Commissarissen. Jan Willem Wigt heeft ruime bestuurlijke en management ervaring, hij kent de club door en door en staat garant voor continuïteit in de leiding van ADO Den Haag. Dat is een perfecte combinatie met het oog op de voorbereiding op het nieuwe seizoen en met het oog op de toekomst.”

,,Jan Willem Wigt is al lang verbonden aan de club en heeft diverse functies bekleed. Hij was onder meer voorzitter van de HFC ADO Den Haag en is lid (vice-voorzitter) van de Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Rood Groen Geel (ADO Den Haag Museum).”

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Jan Willem Wigt (foto met dank aan Haaglandenvoetbal)

Jan Willem Wigt (foto met dank aan Haaglandenvoetbal)

 

 

 

 

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten