Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuws over het districtsbekertoernooi

Brasserie Park
Drankenhandelleiden artikelbanner

In het clubgebouw van het Rotterdamse XerxesDZB wordt op woensdag 4 november geloot voor de derde (tussen)ronde en de achtste finales van het toernooi om de districtsbeker voor standaardteams die uitkomen in categorie 1 en 2.Ook vindt hier de loting plaats voor de derde (tussen)ronde en de kwartfinales voor vrouwenteams in de categorie A. De loting begint omstreeks 17.30 uur. Vanaf 17.15 uur is het clubgebouw geopend voor belangstellenden.

De derde ronde voor standaardteams staat gepland voor het weekend van 21 en 22 november. De achtste finale wordt in het weekend van 19 en 20 december gehouden. De kwartfinale voor de vrouwen staat gepland op 12 december.

Verplaatsen

Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Bekerwedstrijden uit de derde ronde van de standaardteams bij de mannen worden verplaatst naar dinsdag 24 november als één of beide teams een inhaalwedstrijd voor de competitie moet spelen. Daarnaast kunnen in onderling overleg bekerwedstrijden verplaatst worden naar een doordeweekse avond. De uiterste speeldatum is 4 december 2015.

Overgebleven clubs

In categorie I zijn de volgende clubs nog over: Katwijk, Voorschoten’97 (zo), FC Rijnvogels, Quick Boys, Noordwijk, Heinenoord, Scheveningen, Quick, Jodan Boys, RKAVV, SHO, Excelsior M., DHC, DCV, Nieuwerkerk, TOGB, RVVH, Xerxes/DZB, Kethel Spaland, SC Feyenoord, Barendrecht, Quick 2, Oude Maas en Haaglandia.

In categorie 2 zijn nog over: Lugdunum, SJZ, DoCoS, Zwammerdam, Stompwijk/Meerburg, DBGC, Nieuwenhoorn, Zestienhoven, CVC Reeuwijk, HOVDJSCR, Houtwijk, BSC’68, Vlotbrug, DUNO, Naaldwijk, VVOR, MVV’27, SVS, Charlois zo, Verburch, SSS, Zwervers IJVV, Botlek, Rozenburg, Charlois za, VELO za, Excelsior’20, Rijnmond HS en TAC’90 za.

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten