Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

SJZ schaart zich bij laatste 16 in districtsbeker

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

Districtsbeker- Gisteravond zijn nog twee wedstrijden gespeeld om te bepalen welke ploegen over zijn bij de laatste 16 in categorie 2. In Stompwijk klopte SJZ de gelijknamige voetbalclub. Het werd 1-3 voor de formatie van Rob van den Wijngaard. De trainer was niet enkel blij met de zege, maar had zijn manschapen ook voorgehouden dat er in de volgende ronde een thuiswedstrijd gepland stond. ,,We hadden in de loting ook een tegenstander in Zeeland kunnen treffen. Het mag duidelijk zijn dat een thuiswedstrijd aangenamer is.”

De trainer was van mening dat zijn ploeg de goede lijn had doorgetrokken van de voorbije weken. ,,Weliswaar verloren we zondag, maar tegen Graf Willem speelden we wel en prima port. Ook in de weken daarvoor ging het crescendo en tegen Stompwijk hebben we ook weer aardig gespeeld. Af en toe wat slordig, maar we hadden ook wel rust in ons spel. Ook nu hebben we weer zat kansen gecreëerd.”

Frank Willemse benutte in de eerste helft zo’n kans en na rust tilde de aanvaller de score naar 0-2. Fabio Biegel deed iets terug voor de thuisploeg, maar de ingevallen Stefan Sleijser bepaalde de eindstand in het voordeel van de Zoeterwoudenaren. ,,Beide ploegen hadden wel de nodige invallers. Ik begreep van supporters dat wij een zeldzaam jong team hadden. Dan is dit succes wel zo leuk.”

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Basisopstelling: Van der Velde, De Goede, Hulsbos, Plooij, Versteegen, Griffioen, Hogervorst, Wansink, Van der Helm, D. Coret, Willemse.

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten