HomeBekerZwammerdam klaar in de beker

Zwammerdam klaar in de beker

-

Districtsbeker- Zwammerdam is er niet in geslaagd om zich te plaatsen bij de laatste acht ploegen in categorie 2 van het bekertoernooi. De ploeg van Rob de Lange dolf het onderspit tegen competitiegenoot CVC Reeuwijk (2-1). De thuisploeg nam na een kwartier de leiding en een kwartier later werd het voor de Dammers nog moeilijker. Vijf minuten voor rust zorgde Jordi de Groot, op assist van Justin Bons, weer voor nieuwe hoop. Na de rust konden de bezoekers echter niet de gelijkmaker meer op het scorebord brengen. Bij de nummer acht uit 3A viel Ole Jansze in en dat betekende zijn debuut in de hoofdmacht. Diverse vaste basisspelers, zoals de broers Kremer, Maarten van Riessen en Mark van Zoest konden niet worden opgesteld vanwege schorsingen. Van alle regioclubs is enkel SJZ nog over in de kwartfinale in deze categorie. Eerder deze week sneuvelden DoCoS en de zondagtak van Voorschoten’97. De vertegenwoordiging in categorie 1 is met Quick Boys, Katwijk en Noordwijk groter te noemen.