Interne jeugdtrainerscursus bij DoCoS (advertentie)

Jeugdvoetbal
Catsanddogs artikel
Duke of Oz artikel

DoCoS wil haar jeugdtrainers clubspecifiek laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus. Een toenemend aantal verenigingen kiest voor de interne jeugdtrainerscursus bestaande uit drie cursusavonden op de eigen locatie voor haar trainersstaf. Voetbalvereniging DoCoS heeft gekozen voor een interne jeugdtrainerscursus om de jeugdtrainers clubspecifiek te scholen op een wijze die aansluit binnen de eigen clubcultuur.

JVO 14-06

Dankzij een laagdrempelige interne jeugdtrainerscursus kunnen alle jeugdtrainers van de vereniging meegroeien in de visie en het beleid van de vereniging. Dankzij de interactieve en praktijkgerichte benadering van Jeugdvoetbalopleiding neem de kennis en de kunde van de cursisten toe en daardoor krijgen de jeugdspelers een andere benadering tijdens trainingen en wedstrijden. De ontwikkeling van jeugdspelers wordt het vertrekpunt en plezier en progressie zijn sleutelwoorden.

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner

JVO 2 14 juni

De vereniging mag altijd zelf het aantal deelnemers bepalen zonder meerprijs. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten.

Verenigingen die ook meer willen weten over de mogelijkheid van een interne jeugdtrainerscursus op de eigen locatie voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Gerard Bol artikel
OWN artikelbanner