jeugdvoetbal

Vervolgtaining ‘De Complete Speler’ aanstaande (advertorial)

Jeugdvoetbal
Duke of Oz artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Voetbalschool ‘De Complete Speler’ is niet zomaar een voetbalschool. In samenwerking met het Leiderdorpse RCL is De Complete Voetbalschool vanaf september 2015 aan de slag gegaan met jongens en meisjes vanaf zes jaar. Het was van meet af aan de bedoeling dat in de Bloemerd, het complex van RCL, elke zondagochtend een arrangement werd aangeboden dat bestaat uit techniektrainingen, looptrainingen en krachttrainingen. Dit alles onder begeleiding van het bevlogen trio Tim Hoppenbrouwer, Sander Olivier en Tommy Sinteur.

Daarnaast is De Complete Speler zich ook gaan bemoeien met een technisch plan voor de niet selectieteams en zullen er zogeheten linietrainingen worden aangeboden voor de selectie-elftallen. Er zijn al diverse bijeenkomsten geweest waarbij het management van De Complete Speler in dialoog is gegaan met de trainers en vandaar uit wordt een theoretisch en praktisch gedeelte aangeboden. Dit is een ongoing-proces.

Voetbalschool De Complete Speler heeft ook een maatschappelijk doel voor ogen. Het management is zich gaan inzetten voor het pleintjesvoetbal in Leiderdorp. In de toekomst willen de drie trainers voetbalkampen gaan organiseren om uiteindelijk alle kinderen samen te brengen. Samen sporten is samen plezier hebben en dat staat hoog in het vaandel bij het drietal.

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Recent heeft De Complete Speler een nieuwe concepttraining gegeven voor de C-selectie van RCL. De deelnemers waren zonder uitzondering dolenthousiast. Sinteur over de toekomstplannen. ,,We starten zondag 17 januari met de vervolgtrainingen. Voor die datum is gekozen omdat de competitie niet ver daarna weer zal aanvangen. Al onze huidige cursisten zijn gebleven en de inschrijving is nu open om ook in te stappen. Wij streven ernaar om voor het eerste deel van 2016 dertig cursisten bij elkaar te krijgen. Nu zitten we over de helft van dit aantal. Op zich hebben wij geen limiet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vast staat dat onze plannen van de grond zijn gekomen en de kinderen steken er wekelijks veel van op en het plezier is van hun gezichten af te lezen. Ze worden er zichtbaar beter van en zo is het leuk voor ons en de kinderen. Wat wil je nog meer?”

De eerste elftalspeler van RCL vervolgt: ,,Op www.decompletespeler.nl staat alles haarfijn uitgelegd en ik denk dat het bijgevoegde filmpje en het materiaal op onze website ook genoeg zegt. Er is uiteraard ook terug te vinden hoe jongens en meisjes zichzelf kunnen aanmelden. De deur staat wagenwijd open.”

https://www.youtube.com/watch?v=ZIFgw6v3od0

Rebel Horeca artikelbanner
OWN artikelbanner