Voetbalschool De Complete Speler trapt af (advertorial)

Jeugdvoetbal
Drankenhandelleiden artikelbanner
Duke of Oz artikel

De Complete Speler trapt af, het komt steeds dichterbij. De eerste training van de maatschappelijke voetbalschool De Complete Speler! Vanaf 6 september 2015 kunnen kinderen, vanaf zes jaar, een twaalf weken durende cursus volgen onder leiding van Tim Hoppenbrouwer, Sander Olivier en Tommy Sinteur. Deze cursus zal bestaan uit techniektraining, looptraining en krachttraining.

 
Op 6 september trapt De Complete Speler af op de velden van de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L.. De Complete Speler en R.C.L. zijn medio augustus een samenwerkingsverband aangegaan en zien in elkaar een prima samenwerkingspartner. De Complete Speler biedt verschillende soorten trainingen, jeugdvoetbaldagen en trainersbegeleiding aan.

 
De Complete Speler bestaat uit drie jonge Sportmanagement studenten van de Haagse Hogeschool, Tim Hoppenbrouwer (21 jaar), Sander Olivier (19 jaar) en Tommy Sinteur (21 jaar). De drie studenten zijn al vanaf jongs af aan bezeten van voetbal. Tim heeft zelf vroeger bij SV Nieuwkoop gevoetbald maar heeft op jonge leeftijd voor een trainerscarrière gekozen en heeft ondertussen verschillende selectieteams bij SV Nieuwkoop en AVV Alphen getraind. Op dit moment is hij trainer bij SV Argon uit Mijdrecht. Sander en Tommy hebben beiden de jeugdopleiding van R.C.L. doorlopen en voetballen aankomend seizoen in de herenselectie. Daarbij heeft Tommy ook twee jaar de D-selectie getraind.

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

 
Bij de voetbalschool De Complete Speler krijgen jonge voetballers vanaf zes jaar de mogelijkheid om twaalf weken lang te trainen als een echte prof. Onder begeleiding van ervaren trainers krijgen de voetballers techniektrainingen, krachttrainingen en looptrainingen aangeboden. In twaalf weken gaan de trainers van De Complete Speler aan de slag met de jonge voetballers en maken de voetballers kennis met trainingen die bij BVO’s aangeboden worden. Het is belangrijk dat voetballers van de jongste lichtingen zoveel mogelijk met een bal bezig zijn. De voetballertjes moeten zelf het spel gaan ontdekken. Aan de hand van speelse vormen en scholing op het gebied van techniek, lopen en kracht proberen de trainers van De Complete Speler de jonge voetballers kennis te laten maken met het moderne voetbal. Het moderne voetbal vraagt namelijk complete spelers. Met individuele aandacht zullen de spelers in twaalf weken een completere speler worden.

 
Voetbalschool De Complete Speler ziet ook een maatschappelijke rol in de gemeente Leiderdorp en omstreken. Er wordt steeds minder buiten gespeeld door kinderen en de fantastische buitenspeelplaatsen worden steeds minder gebruikt. De maatschappelijke voetbalschool ambieert om pleintjesvoetbal weer te stimuleren in Leiderdorp. Ook wil de maatschappelijke voetbalschool De Complete Speler in de toekomst zomerkampen organiseren om kinderen samen te laten sporten en om in een week kinderen kennis te laten maken met een gezond levenspatroon.

 
Als u na dit verhaal nieuwsgierig bent geworden of wilt u meer lezen over de maatschappelijke voetbalschool De Complete Speler? Dan kan dit op www.decompletespeler.nl. Via deze website kunnen de voetballers zich ook inschrijven. Ook is De Complete Speler actief op social media, neem gerust een kijkje op de Instagram-, Twitter- en Facebookpagina. Op 21 augustus zijn wij aanwezig met een pannakooi tijdens de voetbalstart van RCL.

 

Instagram: @completespeler
Twitter: @CompleteSpeler
Facebook: www.facebook.com/decompletespeler

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner