donderdag, april 18, 2024
HomeOverigPodcastSportwash: ook in onze regio (plus podcast)

Sportwash: ook in onze regio (plus podcast)

-

SportWash is een unieke wasserij die gespecialiseerd is in het wassen van voetbalkleding, daarom uniek in zijn soort. Sportwash is de enige wasserij in Nederland die zich puur richt op het wassen van voetbalkleding. SportWash is er voor elke voetbalvereniging, van klein tot groot. Alles wordt met de meeste zorg gewassen voor uw voetbalvereniging. SportWash biedt haar diensten aan in de volgende regio’s: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, de Bollenstreek, Haarlem en Leiden. Wilt u zich geen zorgen meer maken over het wassen van uw voetbalkleding? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor u (zie sportwash.nl).

Onze redactie sprak, in de persoon van Remco Mentink, met een van de initiatiefnemers Mohammed Ben Kadour. Wellicht iets voor uw club in tijden van op de kleintjes letten? Beluister hier de podcast:

Remco Mentink
Remco Mentink
Verslaggever en PR sinds 2013. Ook verslaggever RTV Katwijk. Leidenaar met tevens roots in Katwijk. Aanstekelijk enthousiasme, remco@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read