Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sportwash: ook in onze regio (plus podcast)

Mooi artikelbanner
Brasserie Park

SportWash is een unieke wasserij die gespecialiseerd is in het wassen van voetbalkleding, daarom uniek in zijn soort. Sportwash is de enige wasserij in Nederland die zich puur richt op het wassen van voetbalkleding. SportWash is er voor elke voetbalvereniging, van klein tot groot. Alles wordt met de meeste zorg gewassen voor uw voetbalvereniging. SportWash biedt haar diensten aan in de volgende regio’s: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, de Bollenstreek, Haarlem en Leiden. Wilt u zich geen zorgen meer maken over het wassen van uw voetbalkleding? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor u (zie sportwash.nl).

Onze redactie sprak, in de persoon van Remco Mentink, met een van de initiatiefnemers Mohammed Ben Kadour. Wellicht iets voor uw club in tijden van op de kleintjes letten? Beluister hier de podcast:

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten