Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Coach de coaches bij FC Rijnvogels (advertorial)

Drankenhandelleiden artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Binnenkort zal er tijdens de jeugdwedstrijden van FC Rijnvogels ,uit Katwijk, een coach de coaches plaatsvinden. De Katwijkse vereniging speelt met haar seniorenselecties op hoog niveau maar vergeet haar jeugdopleiding zeker niet. Omdat opleiden van jeugdspelers een vak is blijkt dat het coachen
tijdens jeugdwedstijden extra aandacht dient te krijgen. Nadat eerder reeds trainerscursussen en thema-avonden door jeugdvoetbalopleiding is er ook een speciaal programma ontwikkelt om het coachen tijdens de wedstrijden te structureren.

De jeugdafdeling van FC Rijnvogels maakt gebruik van de deze coach-de-coaches om enerzijds de coaches te scholen maar ook om de jeugdspelers te behouden. Want de ontwikkeling en het spelplezier van de jeugdspelers staat centraal binnen de jeugdopleiding van FC Rijnvogels. Veel oudere jeugdspelers haken af door de negatieve coaching van het jeugdkader tijdens de wedstrijden.Als spelers een plezierige en zinvolle coaching ervaren is de kans op ledenbehoud groter.

Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is nadere informatie te vinden over de clubspecifieke visie en werkwijze.Een toenemend aantal verenigingen in Nederland en België maken hier,inmiddels,succesvol gebruik van. Verenigingen die nadere informatie willen over scholing van
jeugdtrainers en/of leiders kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten