Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Hazerswoudse Boys D1 verdient eerste punt (incl foto’s)

Mooi artikelbanner
Duke of Oz artikel

Vandaag een heerlijke wedstrijd gezien vol sportieve strijd, waar beide partijen zich met trots winnaar van de 0-0 mogen noemen. Het was al de tweede keer dat deze teams elkaar in deze competitie ontmoetten en deze keer was het een echte wedstrijd. Een wedstrijd die alle kanten op had kunnen gaan. ASC beschikt over een heel mooi gebalanceerd team en kon er een aantal maal gevaarlijk uit komen.

De achterhoede van Hazerswoude, bestaande uit Rik Fase, Kjeld de Boer, Sven Siegers, Frank Noordam en Daan van der Heiden, hield de boel goed dicht achterin. Voor voorstopper Frank was het een prima dag, hij speelde een heerlijke wedstrijd en werkte zich op tot man-of-the-match. Dinand Qualm had zich goed in de oren geknoopt dat ASC een heel goed geolied middenveld had en hij liet, als een stalkende horzel, zijn tegenstander geen centimeter alleen.

In de tweede helft had ASC een paar schitterende kansen, die jammer voor de thuisploeg, onbenut bleven. Hazerswoude bleef goed het positiespel spelen en kon in het laatste deel van de wedstrijd nog een mooie vrije trap nemen, maar die ging er ook niet in. Al met al dus een mooie pot, waar beide partijen aanspraak konden maken op de winst, maar waar het delen van de punten wel een heel goed beeld gaf van de wedstrijd.

Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten