Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbaldagen Bij RCL en DoCoS groot succes (advertorial)

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

Deze meivakantie is jeugdvoetbalopleiding landelijk actief bij diverse clubs met jeugdvoetbaldagen. Ook in deze regio.
Op maandag 4 en dinsdag 5 mei waren de jeugdvoetbaldagen in Leiderdorp, op de locatie van RCL. Deze tweedaagse werd als een voetbalfeest ervaren door de jeugd die zich optimaal kon uitleven onder leiding van professionele trainers. Op woensdag 6 mei was de jeugdvoetbaldag bij DoCoS,in Leiden. DoCoS timmert nadrukkelijk aan de weg en heeft inmiddels
de grootste jeugdafdeling in de sleutelstad. Het bestuur van DOCOS hecht veel waarde aan haar jeugdopleiding en werkt inmiddels nauw samen met jeugdvoetbalopleiding.

Jeugdvoetbaldagen (4) 8 mei

Voetbal leeft in grote mate in Jet Leidse en jeugdvoetbal dus ook. Kinderen van diverse verenigingen uit deze regio hadden zich voor de voetbaldagen opgegeven. Het programma was dynamisch en zeer afwisselend zodat de deelnemers zich volledig konden uitleven. Na een intensief en uitdagend trainingsprogramma voor zowel spelers als keepers ging de lunch er in als koek. Ook de spannende voetbalquiz viel in de smaak. Het middagprogramma was gericht op diverse wedstrijdvormen waarbij niet het team maar het individu centraal stond. Er werden bewust een keer geen uitslagen of ranglijsten bijgehouden.Tijdens de afsluiting stond de kantine vol met ouders en ontvingen alle kinderen een ovationeel applaus voor de jonge helden. Gezien de vele positieve feedback van de spelers en ouders zijn de jeugd-voetbaldagen bij zowel RCL als DoCoS zeer goed bevallen. Jeugdvoetbalopleiding bedankt RCL en DoCoS voor haar gastvrijheid!

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Zie een impressie van onze visie en werkwijze via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl. Verenigingen die ook belangstelling hebben in een KOSTELOZE jeugdvoetbaldag op het eigen complex kunnen,vrijblijvend contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet
Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

jeugdvoetbalopleiding 150

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten