Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding en DoCoS verlengen samenwerking (advertorial)

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

De samenwerking van Jeugdvoetbalopleiding met DoCoS is verlengd en in een uitgebreidere vorm. De club uit Leiden timmert nadrukkelijk aan de weg en heeft gezonde ambities om uit te groeien tot een jeugdvoetbalwerk in de regio.
Het afgelopen seizoen is gekozen voor technische coördinatie via jeugdvoetbalopleiding om het jeugdopleidingsplan te vertalen in de praktijk en de jeugdtrainers en jeugdleiders te ondersteunen om zodoende alle jeugdspelers optimale ontwikkeling en spelplezier te bezorgen. Naast deze coordinatie werd er ook techniektraining en een jeugdvoetbaldag
gerealiseerd op het complex van de derdeklasser.

Vanaf het volgend seizoen zal de samenwerking worden voortgezet en uitgebouwd. Belangrijk speerpunt is dan met name de opleiding van de onderbouw omdat de kinderen daar het meest leergevoelig zijn en daar dus de meeste winst kan
worden bereikt. Tevens is de leeftijdsgroep van D,E,F en mini’s driekwart van de totale jeugdafdeling.

JVO 1 1 juni

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Ook de succesvolle techniektraining en jeugdvoetbaldag zullen weer georganiseerd worden. Dit zorgt voor veel plezier en beleving bij de spelers en zorgt voor veel balvaardigheid. Extra aandacht zal worden geschonken aan scholing van de jeugdtrainers en wordt er een interne jeugdtrainerscursus aangeboden aan alle jeugdtrainers van DoCoS op de eigen locatie. Kortom volledig clubspecifiek.

JVO banner

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen,vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten