Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Landelijke jeugdtrainersavond in Waddinxveen (advertorial)

Rumling bouw artikel
Duke of Oz artikel

Op vrijdag 30 oktober zal de landelijke jeugdtrainersavond op de locatie van ASW in Waddinxveen plaatsvinden. Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren.
Waardoor aandacht besteed zal worden aan zowel techniektraining (Wiel Coerver methode) als wedstrijdgerichte training.

Aandachtspunten:
– Rekening houden met leeftijdsgroep
– Rekening houden met niveau
– Organiseren van de training
– Intensiteit training optimaliseren
– Trainen vanuit doelstellingen
– Individuele ontwikkeling
– Talentontwikkeling
– Teamtactisch trainen
– Techniektraining
– Relatie training-wedstrijd
– Thema gericht trainen

20151002_191902 (Small)

Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze
unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal. Waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Programma jeugdtrainersavond
Doelgroep: trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.
18:30 Inloop
19:00 Inleiding
19:15 Trainen jeugdspelers in de praktijk ( Demo op veld)

Pauze (20.30)
20:45 Coachen met plezier
21:45 Conclusies
22:00 Afsluiting
De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen 15,- per persoon.

INSCHRIJVEN:
Vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over onze
visie en werkwijze. Geef aan op welke locatie u aanwezig wil zijn. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

OEFENSTOFBOEK GRATIS!!!
Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS het NIEUWE oefenstofboek, digitaal, met enorm veel oefenstof voor de diverse leeftijdsgroepen. Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd op te leiden. Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen.
Wacht niet lang want vol = vol!

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

1443805651043 (Small)

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten