Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Stand van zaken D-Pupillen 1e klasse 04P

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Afgelopen weekend stonden onze cameramensen klaar om een samenvatting te maken van het treffen tussen RCL D1 en Rijnsburgse Boys D1, maar de hoogvliegers zagen hun wedstrijd afgelast worden. Helaas, helaas. Drie andere wedstrijden gingen wel door. Twee verslagen werden al geplaatst. Onze redactie wacht nog op een verslag van het treffen tussen Meerburg D1 en UVS D2 (3-0). In de komende weken hoopt onze redactie dat Koning Winter nog even wegblijft en dat er dus nog diverse verslagen gemaakt kunnen worden. Voor dit moment even een up-date van de stand en het programma voor komend weekend.

Rechts vind je het  menu jeugdvoetbal met een link naar de huidige stand, programma en alle uitslagen. Voor het gemak, hierbij ook nog even de stand:

Stand:

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
  1. Wilhelmus 4-10
  2. Rijnsburgse Boys 3-9
  3. RCL 3-9
  4. Blauw Zwart 3-6
  5. UDO 4-5
  6. ASC 3-4
  7. Meerburg 4-4
  8. VVSB 4-4
  9. UVS 4-0
  10. Hazerswoudse Boys 4-0

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten