Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Waanzinnig leuke voetbaldagen bij VV Kagia

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Lisserbroek – Van 16 t/m 18 juli (in de zomervakantie) organiseert VV Kagia voor jongens én meisjes uit de omgeving van Lisserbroek de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie.

3 dagen plezier maar wel thuis slapen
Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma zorgt ervoor dat elke voetballer op zijn of haar niveau volop geniet van deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar en natuurlijk is er ook veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van VV Kagia. De trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen van 9.00 tot 17.00 sportief te ontwikkelen. Wat wil je nog meer in je vakantie?

Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Om in te schrijven bij VV Kagia hoef je geen lid te zijn van VV Kagia. Iedereen kan meedoen! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvkagia/ want VOL is echt VOL!
Voor aanvullende informatie: clubvoetbaldagen@kagia.nl

Zomervakantie

 

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten