Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

,,Eerst mijn meniscus, toen de blindedarm en nu dit weer”

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie Park

DOELMAN MARVIN KLUTS (ROODENBURG) WEER IN DE LAPPENMAND

Heeft de pechduivel het op Marvin Kluts (24) gemunt? Je zou haast denken van wel. De sluitpost van Roodenburg 3, die ook regelmatig stand-in was bij het vlaggenschip, baalt hevig. En terecht. Na een ongelukkige botsing met een spits van SEP ging het mis, nu ruim twee weken terug.

header sponzen pleisters

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner

,,Ik wilde hem uitkappen en toen gebeurde het. Het was geen opzet maar een ongelukkige botsing”, beschrijft de gehavende doelman het moment. ,,Ik zag wel dat mijn voet er verkeerd naast lag maar in eerste instantie leek het mee te vallen.”  Dus niet. Onderhand zit hij wel met de gebakken peren oftewel een kuit- en scheenbeenbreuk. Een pen in het scheenbeen moet de boel op z’n plaats houden. Op de bewuste zaterdag was er in het LUMC geen plaats om hem te opereren en dit gebeurde pas op de maandag daarna in het Rijnland Ziekenhuis. Marvin is er ziek van. ,,Eerst mijn meniscus, toen mijn blindedarm en nu dit weer”, jammert hij terecht. Dit seizoen kan hij wel vergeten.

Als alles weer genezen is, keert hij dan weer terug onder de lat? Een lastige vraag op het moment dat hij thuis zit en zich ‘dood verveelt’. ,,Het zijn lange en moeizame dagen. Of ik weer ga keepen? Ik twijfel voorlopig nog en eerst maar afwachten hoe de genezing en de fysiotherapie zullen verlopen. Dan zie ik wel verder.” Marvin moet een en ander voorlopig in alle rust ervaren en staat vooralsnog niet te trappelen om zijn plek onder de lat weer in te nemen. Hem zij een voorspoedige genezing gewenst, namens de voltallige redactie van Leidenamateurvoetbal.nl

En Roodenburgers…vergeet Marvin niet!!

OWN artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten