Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Henny’s Rits voetbal-toto nummer 9

Brasserie VIS artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Elke week zal onze redactie weer vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van Henny’s Rits Vrijetijdskleding, twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van ADO of twee vrijkaarten voor een duel van ZZ in de Dutch Basketbal League. Een avondje Vijf Meihal dus, altijd leuk. Verzoek vooraf aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

NA LOTING IS DE WINNAAR VAN TOTO 9 BEKEND:  !! ANTON WIJSMAN, VAN HARTE!!

Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden. Onze redactie heeft bewust even gewacht met de toto zodat je een beetje hebt kunnen zien de voorbije weken hoe de clubs zijn gestart. Maar dan nog; voetbal blijft dikwijls onvoorspelbaar. Of bewijs jij het tegendeel?

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

TOTO week 15 18 nov

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

5 Comments

 1. Mitchel Jansen

  18 november 2015 at 08:40

  X-1-1-2-1

 2. Richard Heruer

  18 november 2015 at 18:23

  X-1-1-X-1

 3. harmen van delft

  19 november 2015 at 09:22

  1-1-1-2-1

 4. BVH

  19 november 2015 at 12:35

  1-1-X-2-1

 5. Jos

  19 november 2015 at 13:50

  2-1-1-2-X

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten