Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Spelerscarrousel (4) per 30 maart

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Enkele weken terug is onze redactie gestart met de spelerscarrousel met het oog op het seizoen 2015-2016. Binnenkort zal deze in zijn geheel ook in kaart worden gebracht door onze redactie. In deel 4 de laatste nieuwtjes die onze redactie mocht ontvangen vanuit de clubs. Dan pas ook plaatst onze redactie eventuele transfers. De geluiden uit de wandelgangen vangen we op, maar daar blijft het bij. Dus als uw club nieuws wil delen dan staan onze deuren wijd open.

Roodenburg neemt na dit seizoen afscheid van Sipan Khalid. De balvaardige aanvaller, eerder uitkomend voor onder meer Lugdunum, zal volgend seizoen actief zijn op sportpark Adegeest. Khalid gaat spelen voor de zaterdagtak van Voorschoten’97. Zondageersteklasser FC Boshuizen heeft na Bart-Jan Neuteboom twee andere ‘vissen’ binnen. Lesley Kluivers komt over van UVS en Rick Arnoldus verlaat vv Noordwijk om neer te strijken in Leiden.

 

Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

 

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten