Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 16 (14 en 15 maart): ALTIJD EEN WINNAAR

ALV artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

De winnaar van toto 15 is Anton Wijsman geworden, de trainer van Kagia.  Dit wel na loting. Een handvol deelnemers had er drie van de vijf goed! De winnaar, van harte uiteraard, zal een prijs tegemoet kunnen zien! Verzoek aan alle deelnemers: gaarne voor-en achternaam even invullen bij jouw wekelijkse inzending! De toto wordt per week populairder: we hadden een record aan deelnemers!!

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro EN zal worden uitgenodigd voor ons gala in de maand juni!  Verzoek aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld … Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

TOTO week 15 maart 2015

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Deadline per toto: zaterdag aanstaande voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

5 Comments

 1. Harmen van Delft

  11 maart 2015 at 12:40

  1-1-2-1-2

 2. Richard Heruer

  11 maart 2015 at 13:01

  1-2-X-2-1

 3. Frans

  11 maart 2015 at 22:03

  X-1-2-1-1

 4. Mitchel Jansen

  12 maart 2015 at 08:20

  1-1-2-1-X

 5. BVH

  12 maart 2015 at 14:40

  1-1-2-x-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten