Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 20 (18 en 19 april): ALTIJD EEN WINNAAR

Duke of Oz artikel
Catsanddogs artikel

De winnaar van toto 19 is Gloire Kalangu geworden, dit wel na loting. De score was niet groots dit keer, kennelijk veel verrassingen! Op naar een nieuwe uitdaging. De winnaar, van harte uiteraard, zal een prijs tegemoet kunnen zien! Verzoek aan alle deelnemers: gaarne voor-en achternaam even invullen bij jouw wekelijkse inzending! De toto wordt per week populairder: we hadden wederom een record aan deelnemers!!

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro EN zal worden uitgenodigd voor ons gala in de maand juni!  Verzoek aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld … Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis

TOTO week 19 april 2015

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Deadline per toto: zaterdag aanstaande voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

5 Comments

 1. Richard Heruer

  15 april 2015 at 11:52

  1-X-2-2-2

 2. Mitchel Jansen

  15 april 2015 at 15:19

  1-2-1-x-2

 3. Alex

  16 april 2015 at 08:10

  x-2-2-x-1

 4. Harmen van Delft

  16 april 2015 at 10:28

  1-2-2-1-1

 5. Jos Vlak

  17 april 2015 at 14:35

  X-2-2-1-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten