Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 23 (9 en 10 mei): ALTIJD EEN WINNAAR

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

De winnaar van toto 22 is Richard Heruer geworden, dit na loting. De namen van Alex Verbakel en Pablo Luiten dienen wel even vermeld te worden. De winnaar, van harte uiteraard, zal een prijs tegemoet kunnen zien! Verzoek aan alle deelnemers: gaarne voor-en achternaam even invullen bij jouw wekelijkse inzending!

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro EN zal worden uitgenodigd voor ons gala in de maand juni!  Verzoek aan de winnaar: stuur gerust een selfie op zodat je even kunt pronken met de prijs op onze website!

VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld … Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Toto 23, een nieuwe uitdaging:

Valken’68-Voorschoten’97
RCL-Westlandia
Zwammerdam-WDS
UDO-Meerburg
Floreant-Leidsche Boys (zo)

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Deadline per toto: zaterdag aanstaande voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

3 Comments

 1. Alex Verbakel

  6 mei 2015 at 06:55

  x-x-1-1-2

 2. Harmen van Delft

  6 mei 2015 at 09:19

  1-1-1-2-1

 3. Richard Heruer

  6 mei 2015 at 11:53

  X-1-1-2-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten