Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalDirect.nl voetbaltoto 25 (23-25 mei): de laatste van het seizoen!!

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

De winnaar van toto 24 is Arjan Hoogenboom geworden, dit na loting. De winnaar, van harte uiteraard, zal een prijs tegemoet kunnen zien! Arjan, neem wel even contact op svp met onze redactie!

Elke week zal onze redactie vijf regionale voetbalwedstrijden in een toto opnemen. Altijd prijs want er zal in principe elke week een winnaar komen. Als je er maar de meeste goed hebt. Bij gelijk eindigen zal er worden geloot door onze redactie. De winnaar ontvangt een waardebon van VoetbalDirect.nl ter waarde van 25 euro EN zal worden uitgenodigd voor ons gala in de maand juni!

VoetbalDirect is dé online voetbalshop met het ruimste assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding. Ook voor keepers en scheidsrechters. Niet goed, geld … Wat moet je doen voor deze toto? Enkel vijf duels voorspellen en klaar is Kees. Dit volgens het principe een 1 is dat de thuisploeg wint, een gelijkspel is een X en een 2 betekent een zege voor de bezoekers. Dat is alles en kost dus sowieso niets! Iedereen kan meedoen, behalve dan onze eigen redactieleden.

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

TOTO week 23 mei 2015

De inzendingen ontvangt onze redactie graag via toto@leidenamateurvoetbal.nl of via ons twitteraccount (@voetbalinleiden), facebook ( https://www.facebook.com/leidsregiovoetbal) of via het onderstaande reactieformulier. Tal van mogelijkheden dus! Deadline per toto: zaterdag aanstaande voor 14 uur.

VoetbalDirect.nl

OWN artikelbanner
Seven gifts artikel

2 Comments

  1. Richard Heruer

    20 mei 2015 at 11:44

    2-1-1-2-1

  2. Bart Houdijk

    20 mei 2015 at 12:02

    2-1-1-1-1

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten