Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Aankondiging ‘Latje Trap’: a.s. vrijdag editie 1

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Eerder werd al aangekondigd dat Leidenamateurvoetbal.nl weer diverse noviteiten inzet dit seizoen. Zo introduceerde onze redactie onlangs onze eigen gratis app, is er elke week ook enige aandacht voor het damesvoetbal, worden er meer samenvattingen en andere beelden uitgezonden en staat er meer op stapel!

Zo zal komende vrijdag de eerste editie van ‘Latje Trap’ worden gelanceerd. Onze redactie gaat langs bij de bij ons aangesloten clubs om daar te bekijken hoe het staat met de traptechniek van een speler en de trainer (de trainer mag ook een tweede speler aanwijzen desgewenst, red). Per persoon wordt vanaf zestienmeter vijf keer getracht om de lat te raken. Dit levert vervolgens punten op. Aan het einde van het seizoen zullen de winnende club en de beste drie individualisten in de prijzen vallen. Deze week werd er afgetrapt en vrijdag zullen de eerste verrichtingen zichtbaar zijn. Vervolgens zal dit onderdeel maandelijks drie tot vier keer worden meegenomen. Just for the fun, maar ook om te zien of spelers en trainers hun traptechniek kunnen etaleren. Via loting en dus niet gekozen volgorde zal onze club alle clubs met een bezoek vereren. Er wordt tijdig door onze redactie contact opgenomen met de trainer van de desbetreffende club! Een van onze verslaggevers heeft het ook al eens geprobeerd, zoals te zien is. Meer dan een moedige poging kunnen we het niet noemen…

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten