Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Dankwoord aan organisatie Frans de Vette toernooi

Mooi artikelbanner
ALV artikelbanner

Wij (Kirsten en Maaike) zijn ieder jaar weer erg onder de indruk van het Toernooi dat in naam van onze vader, Frans de Vette, wordt gehouden. Ten eerste natuurlijk omdat het mooi te zien is dat hij deel uitmaakte van een familie bij FC Boshuizen, een familie die hem niet vergeten is. Toch erg bijzonder.

Ook dit jaar waren wij weer van de partij en werden we warm ontvangen door het team van FC Boshuizen, waarna er zoals ieder jaar 1 minuut stilte werd gehouden, kippenvel! Daarna de aftrap en alle leuke wedstrijden. Wat opvalt is dat de sfeer zo heerlijk ongedwongen is, van welk team je ook bent. Het spel is belangrijker dan het winnen. Naarmate de dag vordert sluiten mensen van buitenom de teams aan voor de gezelligheid en later natuurlijk ook voor de muziek en het eten. Onze dank aan alle teams die dit jaar mee hebben gedaan. Dit jaar was het nog leuker dan vorig jaar en we hopen natuurlijk dat het volgend jaar weer zo’n succes is. Onze speciale dank aan Richard Laterveer en Gerard Piepenbrink, die er ieder jaar weer moeite voor doen dit te organiseren (samen met de rest van het team natuurlijk, te weten Dennis van Hooven, Michel Vermont en Shirley Verboon). Zo zie je maar, hoe belangrijke rol voetbal kan spelen in het bij elkaar brengen van mensen. Precies in de spirit van Frans.

Maaike

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten