Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gezocht tweedehands voetbalspullen voor Rwanda

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

Voor een ‘Dreamteamproject’ (een officiële organisatie in Rwanda) om  jongens en meisjes (van 4 tot 18 jaar) van de straat te halen en houden en een andere richting op te sturen (sommige hebben geen ouders meer) zoeken we tweedehands voetbalspullen. (voetbalschoenen, ballen, scheenbeschermers, keepershandschoenen en kleding).

Ik heb 1,5 week meegedraaid met de organisatie, meegevoetbald, met de coaches gepraat en allerlei wedstrijden bezocht en gezien dat dit project een positieve invloed heeft op deze jongens en ook meisjes. Je kunt zien en vaststellen dat na een paar jaar inzet dit zijn vruchten afwerpt.

Er ontstaat plezier in voetbal, een positieve teamgeest en zelfs talenten steken de kop op. Dit heeft zijn invloed voor de toekomst. Mocht u iets hebben wat toch niks ligt te doen of meer achtergrondinformatie willen weten (bijv. i.v.m. sponsering) dan kunt u 06-51061870 bellen (Govert Eijsker) en dan wordt dit z.s.m.  opgehaald en/of uitgelegd. Op voorhand dank voor uw steun. U helpt de kinderen in Rwanda in grote mate!

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Zie hierbij wat foto’s vanuit Rwanda.

123

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten