Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leden Alkmania stemmen in met fusie

Vergulde vos artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

De voorgenomen fusie tussen SVOW en S.V. Alkmania is op 25 maart door de algemene ledenvergadering van Alkmania goedgekeurd. Een ruime meerderheid van de aanwezige leden stemde in met het fusievoorstel van de voetbalverenigingen.

Het is nog niet definitief dat de twee verenigingen met ingang van het voetbalseizoen 2015/2016 samen verder gaan als één vereniging. Op de algemene ledenvergadering van SVOW was niet 2/3 van het totaal aantal leden aanwezig. Hierdoor was een stemming niet rechtsgeldig. Op 8 april is er daarom opnieuw een algemene ledenvergadering. Het maakt dan niet uit hoeveel leden er aanwezig zijn. De stemming voor een fusie zal dan door 2/3 van de aanwezige leden gedragen moeten worden.

De nieuwe naam van de fusieclub is nog niet bekend. Daarover wordt op 15 april tijdens een gezamenlijke algemene ledenvergadering nogmaals gestemd. Mits de leden van SVOW de fusie tijdens de algemene ledenvergadering van 8 april goedkeuren.

Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten