Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Snelste doelpunt ooit op De Voscuyl gemaakt?

Vergulde vos artikelbanner
Duke of Oz artikel

Oegstgeest A1 mocht aftrappen afgelopen zaterdag tegen Kickers’69. De assistent-trainer (Leon) zag dat de Kickers-keeper wel erg ver voor zijn goal stond en zei dit op de bank, waarop van de bank aan Fabian het sein werd gegeven dat hij voor eigen succes mocht gaan, iets wat hij vaak op de training laat zien, bracht hij vandaag in de praktijk. Scheidsrechter Moraal blies op zijn fluit voor het startsein van de wedstrijd. Tijn tikte het balletje op Fabian Ramayana en met een prachtige strakke bal zeilde de bal richting het Kickers doel… de keeper zag het onheil over zich afspelen, rende achteruit naar de goal, maar kon nooit meer bij de bal die op een geweldige manier vanaf de middenstip hoog tegen het net over de lijn zeilde. 1-0 na 3 seconden, door Fabian Ramayana.

Een doelpunt waar nog jaren over nagepraat zal worden, maar niet alleen gesproken maar ook gekeken, aangezien de A1 zaterdag j.l. vanaf het bordes werd gefilmd. Komt ie dan:

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten