Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

SportWash is dé oplossing voor iedere voetbalvereniging! (advertorial)

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

Welke voetbalvereniging kampt er niet mee? Waarschijnlijk geen! Het wassen van de wedstrijdtenues na een wedstrijd op zaterdag of zondag. Al sinds het voetbal bestaat is dit een probleem voor veel voetbalverenigingen. Toch zal er altijd gewassen moeten worden om de club en het team er representatief uit te laten zien. Daarom is er vanaf nu SportWash!

Wie wast?

Je kent het wel, wie wast vandaag? Die ene moeder die denkt ben ik nu weer aan de beurt? Of het meeste vreselijke wat een voetballeider kan overkomen is dat er op zaterdag of zondag geen tas is met wedstrijdtenues. Eén van de spelers of leiders is vergeten om deze mee te nemen bij de vorige wedstrijd. SportWash zorgt dat dit probleem bij voetbalverenigingen verleden tijd is door dit uit handen te nemen voor uw vereniging. Het wasprobleem bij voetbalverenigingen is verleden tijd!

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Uitstraling

Het wassen met SportWash betekent dat uw tenues professioneel gewassen worden met speciale wasprogramma’s voor voetbalkleding. Hierdoor heeft de kleding een langere houdbaarheidsduur en komt sponsoring beter tot zijn recht. Iedere sponsor zal hier blij mee zijn. Dit alles doet SportWash met machines van Electrolux Laundry Systems. Het overgrote deel van de betaald voetbalorganisaties in Nederland doet dit ook. Zo kunt u uw straks meten met de top van het Nederlandse voetbal qua uitstraling in voetbalkleding. Wedstrijdtenues opgehaald en teruggebracht!

Voordelen

Voordelen voor een voetbalvereniging zijn dat ze geen omkijken hebben naar de was van elk betreffend elftal. Voetballeiders kunnen zich toespitsen op het trainen en leiden van hun elftal in plaats van het maken van wasschema’s. SportWash is er voor de kleinste pupillen tot aan de senioren. Wedstrijdtenues worden vuil opgehaald en weer fris teruggebracht bij uw vereniging door SportWash.
Weg met die wasschema’s!

Uw club en SportWash samen?

SportWash biedt zijn diensten aan in de regio’s Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Bollenstreek, Haarlem en Leiden.
Bent uw nieuwsgierig geworden en wilt u uw leden niet meer opzadelen met het wassen van wedstrijdtenues? Bezoek ons op www.sportwash.nl, neem vrijblijvend contact met ons via info@sportwash.nl of 06-14193132 om de mogelijkheden vrijblijvend voor uw vereniging te bespreken.

Sport vlekkeloos met SportWash!

Banner SportWash

 

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten