Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Geen cup, wel lol aan de Costa del Sol

Catsanddogs artikel
Rumling bouw artikel

d6ddb727-T 54

Back to reality oftewel terug naar de dagelijkse werkelijkheid. Na een geslaagde trip naar Torremolinos vanuit het zonnige Zuid-Spanje terug naar het winderige, kille en natte vaderland. Life goes on. Jammer dat de Vogels er niet in slaagden om in het zonnige oord weer niet zo’n joekel van een cup mee terug naar de Kooltuin te nemen. De opponenten waren op papier van hoger gehalte. Zondaghoofdklasser VOC werd echter met succes bestreden dankzij treffers van Rob Zandbergen en Pieter van den Breggen werd een 1-0 achterstand in een 2-1 zege omgebogen. Een gelijkspel tegen zondagtopklasser AFC zou voldoende zijn om de Costa del Sol cup als extra bagage mee naar Katwijk te mogen nemen.

6a413ed5-T 33

Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Tot een goede tien minuten voor tijd leek het er op totdat een persoonlijke fout noodlottig werd. De Vogelformatie – niet geheel als basisteam herkenbaar maar elke speler kreeg speeltijd – ging op jacht naar de gelijkmaker. De ruimte die er ontstond werd na een snelle counter door de toch betere Amsterdammers benut en de 2-0 betekende einde oefening. Geen kers op de taart dus zoals vorig jaar toen de afsluitende zaterdagavond een extra dimensie kreeg.

34ee75f0-T 64

Jammer, geen kater maar een lichte teleurstelling die uiteraard weer snel werd weggespoeld. Zoals elke dag had een ieder zijn programma. Spelers en staf met uiteraard verplichte en vrijblijvende momenten. De sponsorgroep met bestuursleden had een meer vrije keuze in uitjes en evenementen. Ieder koos zijn tactiek en speelwijze  en voor de een duurde de dag wat langer dan voor de ander. Maar het collectieve samenzijn werd gevierd met een heerlijke Chinese maaltijd en natuurlijk was iedereen aanwezig in het knusse stadionnetje toen het niet alleen om het spel, maar ook om de cup ging. Al met al weer een bijzonder geslaagde trip met dank aan de organisatoren Chris, Marcel en Patrick.

5082af75-T 37

 

 

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten