Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Trainer Paul van der Zwaan per direct naar Voorschoten’97

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Eersteklasser Voorschoten’97 maakt het seizoen af met Paul van der Zwaan als trainer. Hij vervangt per vandaag Marcel de Hoogt, die na dit seizoen al een andere functie zou gaan bekleden op sportpark Adegeest. Voorschoten’97 is op dit moment de nummer laatst in 1B op zaterdag en moet dus alle zeilen bijzetten om niet te degraderen naar de tweede klasse.

Van der Zwaan resultaat

Van der Zwaan krijgt volgend seizoen Quick Den Haag onder zijn hoede en had dit seizoen geen club als trainer.De 58-jarige Leiderdorper is momenteel analist bij VV IJsselmeervogels in Spakenburg. Maandag 9 maart is het balletje gaan rollen. Van der Zwaan met een eerste reactie. ,,Ik ben gebeld door Maurice Fransen van de Technische Commissie. Hij stelde mij de vraag of ik bereid was de functie van Marcel over te nemen. Ik heb aangegeven dat ik daar op zich wel oren naar zou hebben, maar dat ik wel wilde dat alles netjes zou worden afgehandeld. Dat is vandaag gebeurd en dus heb ik in de resterende maanden de tijd om te trachten Voorschoten’97 te behoeden voor degradatie. Een zware taak, waarbij ik uiteraard geen enkele garantie kan afgeven of het lukt om ook volgend seizoen in de eerste klasse te spelen. Ik ga er in elk geval alles aan doen. Ik heb ze eerlijk gezegd niet zien spelen dit seizoen, maar ik heb de ploeg wel via de media gevolgd uiteraard. Ik word geen betere trainer als het lukt of en slechtere als het niet lukt. Uitgangspunt is resultaat halen. Aan het einde van dit seizoen ben ik weer weg. Dat is anders dan dat ik hier hierna zou blijven.”

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Fransen met een korte reactie namens de club: ,,Er is van alles geprobeerd, maar we staan waar we staan. Er moest iets gebeuren. Dat klinkt clichématig, maar zo liggen de feiten. We hebben veel vertrouwen in Paul van der Zwaan, maar beseffen dat de taak niet eenvoudig is. In elk geval willen we er met zijn allen in blijven en dat kan nog steeds. Dus we gaan er vol voor om minimaal de nacompetitie nog te halen en om ons alsnog dan veilig te spelen.”

In John de Wolf had Voorschoten’97 al eerder een tussenpaus, dat was in maart 2009. Hij nam destijds de taken over van Bert de Best en Arie van Duijn vanwege teleurstellende resultaten. Van der Zwaan was eerder onder meer trainer van Ter Leede, VVSB en Meerburg. Vorig seizoen stond hij aan het roer bij UVS.

 

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

11 Comments

 1. Bambi

  10 maart 2015 at 22:31

  Één Zwaan maakt nog geen zomer!

 2. P. Zweekhorst

  10 maart 2015 at 22:35

  Ze hadden beter mij kunnen nemen…

 3. T. Altenburg

  10 maart 2015 at 22:37

  Calimerogedrag!!

 4. L. Zoetekauw

  10 maart 2015 at 22:45

  Ik voel me gepasseerd! 🙁

 5. De wolf in Schaepskleren

  10 maart 2015 at 22:46

  Vroeger was alles beter!!

 6. nieuwgekocht

  10 maart 2015 at 22:58

  Na jaren lang wanbeleid terug bij af… Dat deze trainer het zo lang heeft kunnen uithouden… Steek de centen lekker in de jeugd of in het onderhoud van de velden….

 7. Barend

  10 maart 2015 at 23:14

  Kennen jullie die mop van Stefan Roodakkers die naar de zaterdag van V97 ging?

 8. Fred Teeven

  10 maart 2015 at 23:19

  Het lijkt wel de VVD daar op sportpark Adegeest!

 9. Rico

  10 maart 2015 at 23:23

  Mijn naam is De Haas, ik weet van niks!

 10. oehoe

  10 maart 2015 at 23:26

  Lootjes te koop

 11. dank

  10 maart 2015 at 23:32

  Dank dat wij al die jaren de beste jeugd spelers hebben gehad… #voorschotenopleidervoordebollestreek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten