Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Hoop doet leven bij RCL

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie Park

Tweede klasse C (zaterdag)- RCL boekte de zevende thuiszege van het seizoen en heeft het beste moyenne op eigen grondgebied. BVCB en VDL vergaarden tot nu toe ook 24 punten uit twaalf thuisduels, maar het doelsaldo van RCL is beter. Het doelsaldo van RCL is over all zelfs het beste van de gehele afdeling, maar met de gedeelde vierde plaats in het bezit zijn de genoemde feiten vooralsnog niet toereikend voor een prijs. Toch is RCL na de 4-0 zege nog niet helemaal kansloos.

‘Rekenmeesters Tim van Luxemburg en Thom Wijnalda rekenden de trainer en groep voor dat er nog steeds mogelijkheden zijn voor de Leiderdorpers om het seizoen nog kleur te geven. Trainer Ben Kottenhagen bleef nuchter onder het rekenwerk. ,,Eerst maar eens zelf nog twee keer winnen en dan zien we verder.” Onze verslaggever Remco Mentink sprak met verdediger Ruben Leugering over de eenvoudige overwinning en de stand van zaken op de Bloemerd. Hier te beluisteren:

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten