vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdagDerde klasseHoop doet leven bij RCL

Hoop doet leven bij RCL

-

Tweede klasse C (zaterdag)- RCL boekte de zevende thuiszege van het seizoen en heeft het beste moyenne op eigen grondgebied. BVCB en VDL vergaarden tot nu toe ook 24 punten uit twaalf thuisduels, maar het doelsaldo van RCL is beter. Het doelsaldo van RCL is over all zelfs het beste van de gehele afdeling, maar met de gedeelde vierde plaats in het bezit zijn de genoemde feiten vooralsnog niet toereikend voor een prijs. Toch is RCL na de 4-0 zege nog niet helemaal kansloos.

‘Rekenmeesters Tim van Luxemburg en Thom Wijnalda rekenden de trainer en groep voor dat er nog steeds mogelijkheden zijn voor de Leiderdorpers om het seizoen nog kleur te geven. Trainer Ben Kottenhagen bleef nuchter onder het rekenwerk. ,,Eerst maar eens zelf nog twee keer winnen en dan zien we verder.” Onze verslaggever Remco Mentink sprak met verdediger Ruben Leugering over de eenvoudige overwinning en de stand van zaken op de Bloemerd. Hier te beluisteren:

Remco Mentink
Remco Mentink
Verslaggever en PR sinds 2013. Ook verslaggever RTV Katwijk. Leidenaar met tevens roots in Katwijk. Aanstekelijk enthousiasme, remco@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read