Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

24ste UVS G-Mix Toernooi op komst

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

G-Voetbal: Voor de 24ste keer organiseert de Afdeling G-voetbal van UVS dit supergezellige mixtoernooi. Op dinsdagavond 26 mei a.s. vanaf 19.00 tot ca 21.00 uur zijn de poulewedstrijden. Vrijdagavond 29 mei tussen 19.00 en 20.30 uur worden de finales gespeeld. Aansluitend volgt dan de prijsuitreiking met voor de winnaar de Johan Kwestro Wisselbokaal. Verder worden de winnaars van de Dick Kikkert Trofee, de meest waardevolle speler van het seizoen, en de Wil de Vos Trofee, beste keeper van het toernooi, bekend gemaakt. Op vrijdagavond is er na afloop weer de traditionele disco. Op deze avond zijn ook de discogangers van VTV en bewoners van de diverse Gezins Vervangende Tehuizen onze gasten.

G toernooi 2014 017

 

Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

De deelnemende teams zijn: Swetterhage, Rooy-Rakkers, VTV Leiden, Leidsche Boys, FC Boshuizen en 3 UVS teams aangevuld met spelers en trainers van de diverse teams! De scheidsrechters zijn: Lucas Zirkzee, Bram de Bruin, Joop Lamers, Nelis v.d. Blom, Aad Neuteboom en Steef van Es. Hoofdsponsor van dit toernooi is de Dirk Kuyt Foundation!! We verwelkomen u graag!

DKF

Auteur: Fred Beerenfenger

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten