Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

DoCoS-UVS, de stadsderby en tal van activiteiten

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Op zaterdag 2 mei zal bij voetbalvereniging DoCoS te Leiden de stadsderby van Leiden plaats gaan vinden tussen DoCoS en UVS. Deze wedstrijd in de derde klasse A wordt voor het eerst in de Leidse geschiedenis gespeeld en zal om 14.30 op de Mors plaats gaan vinden.  Waarom zou het prachtig zijn als u er ook bij bent?
Om en rond deze wedstrijd zullen er verschillende officiële activiteiten gaan plaats gaan vinden:

Activiteiten:
• 13.00 – Docos presenteert zijn drie nieuwe kledingsponsors (voor minimaal drie jaar).Te weten: Brevini Nederland, HWS Hoogwerker verhuur en Wout Bergers.
• 14.00 – Opening nieuwe Pannaveld door Wethouder Paul Laudy (bouw en openbare ruimte) in aanwezigheid van Burgemeester Henri Lenferink en sponsors ING, IN2, Piet Sloos en ZN (naamstelling nieuwe veld)
• 14.15 sportieve opening om het eerste doelpunt, Ricardo van Rhijn namens Ajax (ex-DoCoS) versus Randy Wolters namens VVV Venlo (ex UVS) ondersteund Ricardo van Rhijn foundation.
• Na de wedstrijd zullen wethouder Paul Laudy en Frank de Wit en Burgemeester Henri Lenferink na Ricardo van Rhijn als erelid toe treden tot de club van 100 van DoCoS.

Voor DoCoS staat er in principe weinig meer op het spel. Positieverbetering is nog wel een wens en revanche op de eerder geleden nederlaag in de Kikkerpolder mag zeker ook als uitgangspunt gelden. En uiteraard is er de eer! UVS heeft nog een minieme kans op de titel en als die naar SEV gaat dan zullen de blauw-witten uiteraard met een goed gevoel en vertrouwen richting de nacompetitie willen gaan.

Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Genoeg ingrediënten om mee te komen genieten van een middagje Leids derbyvoetbal met tal van leuke andere activiteiten!

Pamflet DoCoS-UVS.jpg nieuw

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten