Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UVS continueert samenwerking met trainersstaf zaterdagselectie

Het bestuur van voetbalvereniging UVS heeft besloten om de samenwerking met de huidige trainersstaf van de zaterdagselectie bestaande uit Hans van Leeuwen, Arnold Overdijk en Marcel Overdijk in het seizoen 2015-2016 te continueren. Het bestuur heeft daarmee wederom gekozen voor een duidelijk blauw-witte leiding van het eerste selectieteam. Hans van Leeuwen speelde zestien jaar in de hoofdmacht van de zondagselectie en was in het verleden reeds drie jaar hoofdtrainer van UVS. Arnold Overdijk en Marcel Overdijk werkten in de afgelopen seizoenen onder hoofdtrainer Paul van der Zwaan als assistent-trainers van de zondagselectie.

 

De zaterdagselectie van UVS promoveerde in het vorige seizoen naar de derde klasse. In die klasse bezet UVS momenteel een gedeelde tweede plaats met SEV en Koudekerk achter koploper Floreant. Volgens Van Leeuwen en de gebroeders Overdijk behoort promotie naar de tweede klasse op dit moment nog tot de reële mogelijkheden. Zaterdag 24 januari speelt UVS uit tegen CVC Reeuwijk haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten