Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Anton Wijsman en Kagia met elkaar door

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

Anton Wijsman blijft aan als trainer van v.v. Kagia. Het contract van de Lissenaar is met een jaar verlengd. Wijsman is aan zijn tweede seizoen bezig bij voetbal vereniging Kagia en heeft tot tweemaal toe moeten bouwen aan een nieuwe selectie. In het huidige seizoen moest Wijsman vijftien (!)nieuwe selectiespelers inpassen. Het resultaat tot nu toe is positief. In het seizoen 2016 – 2017 kan de trainer verder bouwen aan de huidige selectie aangevuld met wellicht een aantal nieuwe gezichten en A junioren die doorkomen.

Kagia_2014_2015_Anton Wijsman

Het bestuur is in ieder geval content met de verlenging. ,,Anton is een trainer die alleen maar met voetbal bezig is. Hij kent de kwaliteiten van zijn spelers en gebruikt de juiste kwaliteiten van de spelers om er een goed functionerend team van te maken. Ondanks een krappe voorbereiding heeft Anton het afgelopen seizoen een team neergezet die klaar was voor de derde klasse en die alleen nog maar kan groeien. Het bouwwerk is nog niet af, er zitten nog genoeg uitdagingen bij deze selectie, daarom ben ik blij dat Anton nog een jaar door gaat”, aldus Mark Scholte voorzitter voetbal technische zaken bij v.v. Kagia. De komende weken zal de voetbaltechnische commissie, samen met Anton, de staf voor volgend seizoen verder vorm geven.

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Voorzitter Richard Trompert

 

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten