Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Feestfestiviteiten rondom nieuw kunstgrasveld bij vv Zwammerdam

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

150905_09_2_OpeningKunstgrasveld (Kopie)

Afgelopen zaterdag is bij vv Zwammerdam het nieuwe kunstgrasveld geopend door onze eigen pupillen in samenwerking met wethouder Michel du Chatinier (in Zwammerdam-tenue).

150905_19_OpeningKunstgrasveld (Kopie)

Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Nadat voorzitter Jaap Peters en projectleider Jozef Kindt mooie woorden hadden gericht aan alle deelnemende partijen was de beurt aan de ‘groepsfoto’ waarbij de cheerleaders, de pupillen en de wethouder op de foto gingen.

150905_20_OpeningKunstgrasveld (Kopie) (1)

De pupillen schoten elk hun bal in het doel op Veld 2. Het kunstgrasveld bewees op deze openingsdag meteen zijn waarde. In plaats van 1 werden er zeven wedstrijden thuis afgewerkt. Naast puntenwinst voor de F-pupillen, de D2, de Vrouwen, het 2e, de A en het 3e werd er maar 1 nederlaag geleden. Het 1ste werd met de neus op de feiten gedrukt door buurman Rohda’76. Het werd maar liefst 1-7 (beluister ook de podcast van Leidenamateurvoetbal.nl).

Opening veld deel 1

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten