Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

SJZ – UDO in beeld (compilatie)

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Derde klasse A (zondag)- SJZ bracht zichzelf de laatste weken weer in een benarde positie. Onnodig, maar tevens ook feitelijk. De ploeg van Rob van den Wijngaard deed er verstandig aan om alles uit de kast te halen tegen UDO, dat zich pal achter SJZ bevond op de ranglijst. De Zoeterwoudenaren toonden gretigheid en trokken het belangrijke treffen naar zich toe: 4-1.

Frank Willemse had het nadrukkelijk op zijn heupen met drie treffers. Ook Hans Coret pikte zijn goaltje mee. Bok Kikkert scoorde bij 2-0 nog wel tegen, maar verder kwam de ploeg uit Oegstgeest niet. Door dit resultaat bleef SJZ tiende, maar bedraagt de marge nu zes punten ten opzichte van UDO, dat zich op een niet gewenste p/d-plek bevindt. SJZ lijkt met nog drie wedstrijden op de teller wel zo ongeveer veilig, terwijl UDO rekening moet houden met een verplicht toetje na 26 wedstrijden. Rechtstreekse degradatie behoort evenwel ook nog tot de mogelijkheden. Kickers’69, GOL Sport en nu ook ASC hijgen in de nek.

Milo Braun was van de partij om een compilatie te maken van de tweestrijd. Helaas was er geen hoogwerker aanwezig en werd het maken van beelden enigszins lastiger. Toch geven de krenten uit de pap een beeld van de terechte overwinning van SJZ op UDO.

Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten