Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Snuffelwerk tussen VV Oegstgeest en UDO

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

In de hieraan voorafgaande Algemene Ledenvergaderingen van beide verenigingen stemden de leden van beide verenigingen in om verdere samenwerking tussen de verenigingen te onderzoeken. Welnu, dinsdagavond 6 oktober, was het zover.
In de bestuurskamer van vv UDO zaten in totaal 16 bestuursleden bij elkaar voor een eerste kennismaking. Met in het midden van de tafel een grote taart met de beide logo’s van de verenigingen. Die is natuurlijk eerst met smaak gegeten. Daarna  werd na een kennismakingsronde in een open gesprek op allerlei vlakken gedachten uitgewisseld. Vooral opvallend waren de overeenkomsten van beide toekomstvisies. Algemeen werd geconcludeerd dat dit gunstige vooruitzichten biedt tijdens de komende oriëntatie.
Afgesproken is daarom om het onderzoek voort te zetten. Een kleine werkgroep zal een voorstel maken voor de opdrachtformulering. Beide besturen: “We hebben er zin in!”

Taart VVO en UDO (Small)

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten