Fair play: vv Woubrugge laat het er niet bij zitten

Vierde klasse Woubrugge
Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

vv Woubrugge gaat niet zonder meer akkoord met vrijspraak van NSV’46  door tuchtcommissie van de KNVB. Op 2 mei 2015 liet NSV’46, in de wedstrijd tegen ovs NiTA om het kampioenschap in 4c, een speler meedoen die een week eerder met een directe rode kaart van het veld was gestuurd. Beleid en reglementen van de KNVB geven aan dat een automatische schorsing in een dergelijke situatie volgt.

 

Woubrugge staat voor fair play en vindt dat de KNVB en de clubs hun verantwoordelijkheid hierin moeten nemen. Opstellen van een speler, die de voorafgaande wedstrijd voor natrappen van het veld is gestuurd moeten wij met elkaar niet willen. Het ongemoeid laten van de huidige gang van zaken bewijst het voetbal geen dienst. Woubrugge voelt zich als belanghebbende club benadeeld. Daarom gaan we naar de rechter en spelen de wedstrijden in de nacompetitie onder protest. Woubrugge heeft inmiddels de in sportrecht gespecialiseerde advocaat mr Richard van der Zwan in de arm genomen om het recht zijn beloop te laten hebben.

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

 

vv Woubrugge

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

5 thoughts on “Fair play: vv Woubrugge laat het er niet bij zitten

  1. Mannen fair play?? De grensrechter van woubrugge erkent na de wedstrijd tegen. Sportief dat de 5-5 een zuivere goal was deze man beweert nu dat nsv vals speelt hou nou is op met dit gezeur aub nsv gewoon terecht kampioen woubrugge won niet van Aarlanderveen verloor met 9-2 van Nita kon niet tegen 10 man van nsv winnen niks te zoeken in de derde klasse dus!!

    1. Het zijn hele slechte verliezers in woubrugge en met leden geld naar de rechter als sponser wil je toch niet onder dat stuk staan een trainer die de spelers het hele jaar over de kling jaagt neemt het bestuur dat over??

    2. Het zijn hele slechte verliezers in woubrugge en met leden geld naar de rechter als sponser wil je toch niet onder dat stuk staan een trainer die de spelers het hele jaar over de kling jaagt neemt het bestuur dat over??

  2. Slechte verliezers in woubrugge winnende doelpunt tegen nieuwkoop werd de doelman achter in het doel gekwakt en die trainer maar schreeuwen met leden geld naar de rechter stappen contributie maar weer omhoog doen als sponser zou ik niet onder dit stuk willen staan slechte reclame voor het voetbal.

  3. We voetballen maar wel met protest als je de ballen hebt kom je gewoon niet opdagen dan ga je pas in protest!!

Comments are closed.