Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Van den Bosch ziet leuke dingen, Hazerswoudse Boys wel uitgeschakeld

Rurh gold artikelbanner
ALV artikelbanner

Districtsbeker- Hazerswoudse Boys is er niet in geslaagd om de volgende ronde van de beker te bereiken. Bij Vlotbrug werd met 3-1 verloren, waarbij de bezoekers vooral na rust in het stof beten. Trainer Manfred van den Bosch zag zijn ploeg bij vlagen aardig voetbal op de mat leggen, maar miste teveel pionnen om met de zege aan de haal te gaan.

Van den Bosch gunde een aantal spelers rust en vond het ook van belang om andere spelers aan het werk te zien. Drie minuten voor rust kwamen de bezoekers op 0-1 door Rens Louwers, maar even later, en nog net voor de pauze, scoorde de thuisploeg de gelijkmaker.

Na de rust toonde de gastheer uit Hellevoetsluis zich feller en zag Van den Bosch dat zijn team niet meer bij machte was om gelijke tred te houden. ,,Toch hebben we aardig gespeeld. Bovenal is alles heel gebleven en dat vind ik minimaal zo belangrijk. Zoals eerder gesteld missen we wat spelers en dit seizoen hebben we iedereen nodig om resultaten te kunnen boeken. Daarom ben ik al met al niet ontevreden over deze vertoning. We gaan ons nu weer opmaken voor de competitie.”

Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner

Hazerswoudse Boys is momenteel de nummer tien en krijgt komende zaterdag bezoek van Kagia, dat gisteren met 0-1 won van en bij Lugdunum. In het weekend erop wacht voor de Boys de klus in Leiden bij de kikkers.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten