Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Houssin Bezzai wordt nieuwe trainer van Leidsche Boys (za)

Brasserie Park
Vergulde vos artikelbanner

Vorige week donderdagavond werd bekend dat de verbintenis van de zaterdagtak van Leidsche Boys en trainer John Peper niet wordt verlengd. Ondertussen heeft het bestuur van de vierdeklasser al een opvolger aangetrokken. Houssin Bezzai, nu nog spelend op het middenveld bij eersteklasser GHC, en daarvoor tijdelijk voorzitter van FC Boshuizen, keert terug als trainer. Vorig seizoen speelde hij zelf nog in de hoofdmacht bij de Leidse vierdeklasser.
Houssin Bezzai resultaat

Bezzai kwam op jonge leeftijd naar Nederland en maakte zijn debuut in het Nederlandse betaalde voetbal op 7 november 1999 in de competitiewedstrijd Sparta-Ajax (1–2). Zijn laatste profduel speelde hij op 14 april 2006, toen hij na 86 minuten werd vervangen door Ray Fränkel in de wedstrijd Haarlem-FC Zwolle (1–3). Na zijn afscheid van het betaalde voetbal sloot Bezzai zich aan bij de amateurs van Ter Leede. Ook droeg hij het tenue van Quick Boys. Hij was Marokkaans jeugdinternational en won in 1997 de African Cup of Nations onder 20.

Woordvoerder Marco Dijksman is ingenomen met de komst van Bezzai. ,,Hij heeft natuurlijk een staat van dienst en daarnaast heeft hij de nodige connecties. We hopen dan ook dat er nieuwe spelers komen spelen bij Leidsche Boys door zijn komst. We willen graag verder vooruit en dit is een prima stap voor de club.”

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten