Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kater Cup bij FC Rijnland staat voor de deur

Brasserie Park
Catsanddogs artikel

Al meer dan 25 jaar organiseert FC Rijnland de KaterCup. 1e Pinksterdag is al jaar en dag de datum waarop dit toernooi wordt gespeeld. Ook dit FC Rijnland jubileum jaar (25-jarig jubileum) is dit toernooi bijna de afsluiting van het voetbalseizoen.   Waar in het verleden cafe elftallen elkaar bestreden zijn het nu hoog niveau geformeerde vriendenteams. Spelers uit de hogere regionen van het amateurvoetbal bestrijden elkaar om de cup met de oren. Zelfs speelt er af en toe een speler uit de jupiler league mee.

Alweer enige tijd geleden is het toernooi, naar aanleiding van het overlijden van de vice-voorzitter, omgedoopt tot de Peet Duivesteijn Trofee. Deze Trofee blijft voor altijd in handen van FC Rijnland, maar wordt uitgereikt aan de winnaar van het toernooi vanuit de prestatie poules. Ook dit jaar zullen 15 seniorenteams elkaar sportief bestrijden tijdens het toernooi. Deze feestelijke FC Rijnlanddag wordt om 20.00 uur afgesloten met DJ Rob van Dijck. Uiteraard zullen we heel voetballend Leiden feestelijk ontvangen met heel veel vrijwilligers die dit toernooi al jaren tot het meest succesvolle toernooi in Leiden maken.

Kater Cup

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten