Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Alex Redel verder bij titelkandidaat Koudekerk

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

VV Koudekerk heeft het contract van trainer Alex Redel met een jaar verlengd. De veertigjarige Leidenaar is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen aan de Gruttolaan. Redel kwam in de zomer van 2013 over van ARC, waar hij het tweede elftal onder zijn hoede had. In het verleden speelde hij voor onder meer ARC, Katwijk, Rijnsburgse Boys en Lugdunum.

Zowel de spelersgroep als het bestuur van Koudekerk is zeer tevreden met de contractverlenging van Redel. ,,Wij wilden heel graag nog een jaar door met Alex en we zijn blij dat we tot een akkoord zijn gekomen. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze groep en deze trainer de stap omhoog kunnen gaan zetten.”

Ook Redel is gelukkig met de overeenkomst voor nog een seizoen. ,,Ik heb het heel erg naar m’n zin en ik ben blij dat ik volgend seizoen weer voor deze groep sta. De selectie is klaar voor een stap omhoog, en we gaan er alles aan doen dat dit jaar al te realiseren”, aldus Redel.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten