Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warmunda neemt nieuwe kleedkamers in gebruik

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Zaterdag 22 augustus zijn de nieuwe kleedkamers van sportvereniging Warmunda officieel geopend. Een parachutist landde precies bij de nieuwe kleedkamers en overhandigde jeugdleden Manu Kluin en Tim van Leeuwen een voetbal en een handbal, waarmee beiden een doelpunt scoorden. In toespraken van Wethouder Bas Brekelmans, Jan van Winsen van de stichting Exploitatie Sportaccommodatie Overbos en voorzitter Matthieu van Winsen van sv Warmunda werd de totstandkoming toegelicht. In opdracht van de stichting heeft de aannemer Johlex Bouw in het voorjaar en de zomermaanden van dit jaar een achttal nieuwe kleedkamers gebouwd.

Warmunda opening kleedkamers 2

Na de officiële opening hebben de jeugdleden een trainingssessie onder leiding van Rob Jonkman van Play2Improve gehad. De oudere leden van Warmunda speelden een onderling toernooi. Ook de traditionele strijd om de Bart Schavemaker-penaltybokaal werd gespeeld. Winnaar dit jaar was Ties van Dam.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Met de oplevering van het kunstgras in 2014 en de nieuwbouw van kleedkamers nadert de voltooiing van de modernisering van het sportpark Overbos. De laatste stap is de verbouw van de oude opstallen. De oude kleedkamers worden omgebouwd tot kantoor, besprekings- en opslagruimte.

Warmunda opening kleedkamers

 

Koetshuis de burcht artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten