Landelijke jeugdtrainersavond bij DoCoS op 18 maart (advertorial)

Jeugdvoetbal
Rurh gold artikelbanner
Catsanddogs artikel

Deze unieke jeugdtrainersavond zal plaatsvinden op het complex van DoCoS in Leiden. Het thema van deze avond zal zijn: het coachen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de coaching van pupillen als de junioren. Er zal aandacht besteed worden aan techniek training (de Wiel Coerver methode) als wedstrijdgerichte training.

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze
unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal, waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

DSC01821 (Small)

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Programma jeugdtrainersavond op vrijdag 18 maart 2016

Doelgroep: trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.

18:30 Inloop

19:00 Inleiding
19:15 Coachen jeugdspelers in de praktijk (demo op veld)
20:30 Pauze
20:45 Coachen met plezier
21:45 Conclusies
22:00 Afsluiting

De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl. De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen €15,- per persoon. Vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over onze visie en werkwijze. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

TRAINERSMAP GRATIS!

Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS de trainersmap, digitaal, om gestructureerd de jeugd op te leiden.
Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd op te leiden. Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen.

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

DSC09769 (Small)

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner